GENERICLYRICA.NET
SVERIGES STÖRSTA ONLINE APOTEK FÖR PREGABALIN! 

-


- Just nu sommar rea 10% + Gratis frakt! 

 
 

ORDER:

1. Fyll i produkttyp.

2. Fyll i postnummer och postadress.

3. Fyll i valuta.

4. Skicka din beställning till Genericlyrica@cyber-rights.net.


- Använd beställnings formuläret eller skicka ett E-post meddelande till oss med dina personliga uppgifter. 

BETALNING:

Förskottsbetalning gäller. Du betalar enkelt vi via din internetbank till vårt svenska bankkonto. Vi accepterar Enbart internet transaktioner. 

Minsta order för alla beställningar är (10gr = 450Sek).

LEVERANS TID:
INRIKES: 2-3 Veckodagar
UTRIKES: 4-7 Veckodagar 


Beställningar skickas ut inom 24 timmar om de inte faller på en nationell helgdag eller på en söndag när leveransavdelningen är stängd. inhemska orders tar i genomsnitt 3 dagar att komma fram från ordertillfället. Beställningar till annat land i EU kan ta en vecka eller mer. Andra internationella beställningar kan ta 2 veckor eller längre. Vi ersätter inte bort komna eller försvunna paket eller brev. 

Leveranstiden kan man räkna med det brukar ta 1-2 dagar. Om du vill få din produkt innan helgen, Så beställer du senast onsdagar.

PACKING:

Vi packar din din vara diskret. Ni kan inte se eller känna innehåll. Vanligtvis  packar vi produkten i ett en zipp-påse därefter lägger vi in produkten i en liten återförsluten påse. Tillsist  lägger vi det i ett bubbelplast kuvert.

FRAKT KOSTNADER:

Frakt- och administrationskostnader kommer att debiteras extra under din beställning med 20SEK. Beställningar till andra länder i övriga EU kostar 75SEK. Vi sänder inte till länder utanför Europa


- Glöm inte att skriva ditt order nummer!

Så här kan ditt Ordernummer se  ut på vårt konto uttdrag. Det är mycket viktigt att ni skriver varje siffra korrekt eftersom det här är avgörande för att vi skall hitta just er ibland mångfald av ordernummer. Är inte ordernumret ifyllt under meddelande rutan på internetbanken kommer ordern att ogiltigförklaras. 

Oops! This site has expired.

If you are the site owner, please renew your premium subscription or contact support.